DMD piknik 2024

Obrázek uživatele sos

Srdečně zveme všechny účastníky DMD, ale také jejich děti, rodiče, partnery a partnerky, nejlepší kamarády a kamarádky a domácí zvířata na tradiční DMD piknik v Praze na Letné!

Kdy: V sobotu 22. 6. 2024
Místo: Letná
Místo srazu: Národní technické muzeum na Letné
Čas srazu u Technického muzea: 14:00. Po srazení se zvolna přesuneme procházkou parkem na nejvhodnější místo. Křídovými šipkami budeme značit cestu pro ty, kdo přijdou později.

Možné změny jsou vyhrazeny. Sledujte prosím tento článek, kde se budou průběžně objevovat aktualizace a den před piknikem také kontaktní telefon.
Účastníci pražského pikniku, kteří se obávají, že netrefí k NTM, nechť se ozvou v komentářích. Pokusíme se zajistit doprovod z nějaké blízké stanice metra (pravděpodobně Vltavská). Není-li vám něco jasné, ptejte se.

O cenách pro nepřítomné: Budeme se je samozřejmě snažit předat i později.
Ze všeho nejraději vám vaši cenu pošleme po někom, kdo se zúčastní pikniku a bydlí nedaleko od vás. Prosím, buďte v tomto ohledu aktivní – znáte-li někoho, kdo by vám cenu mohl doručit do vašich končin, rovnou se s ním domluvte. Jestliže žádný kontakt nemáte, zkuste se poptat v komentářích. V naprosto krajním případě využijeme i Českou poštu.

O cenách z předchozích ročníků: Máte-li nevyzvednutou cenu z některého z předchozích ročníků a chtěli byste si ji na pikniku vyzvednout, zapište to prosím s dostatečným předstihem do Prezenční piknikové listiny.

A zde je Prezenční pikniková listina, kam prosím zapište, zda dorazíte, či ne. Poslouží nám k tomu, abychom věděli, kolik cen s sebou máme vzít a jak předat ceny těm, kteří nebudou přítomni. Svůj zápis můžete kdykoli změnit.

Připomínáme:
1) Snažíme se minimalizovat množství odpadků, proto bychom vám chtěli doporučit přinést si vlastní kelímky na pití/lžičky/talířky či misky.
2) Také vás prosíme, abyste nedojedené jídlo, které jste na piknik přinesli, při svém odchodu nějak rozumně eliminovali.
Pro případ nepříznivého počasí si s sebou vezměte deštník nebo pláštěnku.

Komentáře

Obrázek uživatele Small_CS_Traffic_Warden

aneb opravdu mě to mrzí, tak ráda bych dorazila, ale bohužel mám ve stejném termínu jinou, dříve naplánovanou akci. Pokud by tu byl nějaký účastník pilniku z východu Čech - Náchod, Jaroměř, Hradec Králové... budu ohromně ráda za případné převzetí ceny, ale taky za možnost takto potkat nějakou SOSáckou duši. Anebo případně Plzeňáci, do rodného kraje taky pravidelně zavítam.

Obrázek uživatele Saphira

Prosím smazat

Obrázek uživatele Small_CS_Traffic_Warden

Ahoj Saphiro, chci se jen ujistit, nabídka už neplatí? To je samozřejmě v pořádku, jen se ptám.

Obrázek uživatele Aries

Stevko, pořád mám tvoji vidličku. Chtěla jsem ti ji na pikniku vrátit, ale jelikož píšeš, že nepřijdeš, tak teď nevím jak

Obrázek uživatele Stevko

Skúsim nájsť niekoho, kto bude na pikniku, s kým sa mám šancu v dohľadnej dobe stretnúť a kto bude ochotný vidličku prevziať.

Obrázek uživatele Aries

Dobře, doufám, že ji na poslední chvíli nezapomenu doma. Vedu ji v patrnosti a radši si to píšu do kalendáře, protože se znám

Obrázek uživatele P.M.d.A.

Teda já vím, že je to na poslední chvíli, ale není tu náhodou někdo z Českých Budějovic a okolí, kdo jde na piknik a vyzvedl by mi cenu? Prosím prosím smutně koukám :-)

Obrázek uživatele Chrudoš Brkoslav Štýřický

Myslím, že Ti mohu pomoci, podobně jako loni, neboť na pikniku hodlám býti. Více v mailu.

Obrázek uživatele Gwendolína

Bohužel nakonec bez nás, půlka domu nám bleje a nechceme dovézt na piknik strašlivé serebleje. Tímto omlouváme i striggu a Tajiše.

Obrázek uživatele Perla Black

Omlouvám se, ale já a Leonyda Styron také nedorazíme. Vzdaly jsme to, je vedro.

Obrázek uživatele Kleio

Pro ty, kterých se to týká, je tu odkaz na povídku o připojení Královce zpět k nám. :-)

https://www.securitymagazin.cz/historie/jan-kotouc-kralovec-se-probouzi-...

-A A +A