DMD ekniha 2024

Obrázek uživatele sos

I letos se chystáme vytvořit e-knihu z vámi vybraných drabblů!
O její zpracování jsme poprosily Esti Veru, která se úspěšně zhostila eknihy loňské a předloňské, a ona laskavě souhlasila - moc děkujeme!

E-kniha v zásadě funguje podobně jako Autorský výběr. Každá autorská identita do ní může zařadit jedno letošní drabble, ideálně takové, které pokládá za nejpovedenější nebo nejčtivější. Drabble se může, ale nemusí krýt s drabbletem zařazeným do Autorského výběru.
JAK? Ke všem vašim drabblatům přibylo tlačítko “Zařadit do e-knihy”. Klikněte na něj u drabblete, které chcete do e-knihy zařadit.
DO KDY? Vyberte a odklikněte své drabble do 15. 5. 2023, ať je na zpracování e-knihy dost času. Co není odkliknuto, jako by nebylo.
Další technické podrobnosti: E-kniha bude zdarma ke stažení na těchto webových stránkách. Bude zpracována ve formátech epub, mobi a pdf.
Zařazení drabble do e-knihy samozřejmě není povinné, můžete mít spoustu důvodů, proč tak neučinit. Je to akce zcela dobrovolná, co se sejde, to tam bude :)

Komentáře

Obrázek uživatele Esti Vera

Já tedy jen pro úplnost dodám, že předloňská e-kniha, pokud vím, neexistuje :D (To kdyby náhodou někdo truchlil, že nemá prostor si pohrát s Wordem... tak příležitost by se asi našla.)

Obrázek uživatele Danae

Ehm, pardon, už se mi úplně vykouřila historie a nahradila jsem ji optimistickou falešnou vzpomínkou :D
Obrázek uživatele Apatyka

Což nic nemění na tom, že loňská existuje tvojí zásluhou. A letošní vzniká taky díky tobě <3

Obrázek uživatele Sothis Blue

Zařadila jsem do e-knihy drabble (tak to dílo označujete vy) s názvem Pravidla fontány, napsané na bonusové téma Herní princip. V e-knize se ale zobrazují pouze doprovodné poznámky, samo drabble chybí. Prosím o ujištění, že ve výsledné knize drabble chybět nebude, a zároveň o to, abyste drabble pro ty, kteří e-knihu čtou přímo v syrové webové verzi jako já, do ní doplnili.

Obrázek uživatele Esti Vera

Za sebe mohu pouze říci, že ve výsledné eknize ke stažení samozřejmě bude, ale za obrazovou kvalitu neručím, jsem limitovaná šířkou stránky a ty to máš dost široké, tak to asi bude maličké...

Obrázek uživatele Sothis Blue

nevejde se ani na monitor, kdybych na to měla aspoň o půl hodiny víc, když jsem to zjistila, tak bych bývala udělala kratší řádky. Jenže mi doběhnul čas a upravovat to zpětně by byl podvod.

-A A +A