12x Bible

Obrázek uživatele Lee
Úvodní poznámka: 

Milovaní, jen proto, že už nepíšu, nepřišlo by mi správné ochudit vás o biblický výběr, tož tady je. :)

Drabble: 

Amaranta pobaví vynikající rodinnou momentkou, která nám konečně vysvětlila původ otázky: Kterému bude patřit?
Aplír nás opět těšila svými obrazovými stoslůvkami, ponořme se s ní do biblického umění třeba u Večeře.
Danae doplnila svou předloňskou stoslůvku krásným předkračováním o výjimečné ženě Abigail.
Že kvízy Bibli sluší prokázala mimo jiné ef77, jejíž Týdeník Zlaté tele přináší: Kvíz pro dlouhé putování. Kde se dá sehnat předplatné?
Tradičně osobně promlouvá ve své jemné stoslůvce Evangelista biolog. Snad každý, kdo se modlí, se někdy ptá: Bože. Posloucháš?
Hippopotamie opět dostává svému implicitnímu titulu biblického humoristy - klasika. Letos nás královsky baví její Komunikační problém.
Povedený střípek z žánru "what if" sepsala Keneu. Co kdyby si faraon v kritickou chvíli řekl: Nechci to slyšet?
Jinou stranu mince nasvítí přesvědčivě kytka. Co se to tehdy stalo, když Mikol pohlédla na Davida A začala jím v srdci pohrdat?
Zůstaneme-li u mincí, Dvě strany jedné mince nám ukáže L.P.Hans ve svém zábavně neortodoxním souboji dobra a zla.

A konečně biblicky úctyhodně vytrvalá Owlicious nás provede Bláznovskou zvěstí skrz Oblak a mrákotu. Její kvíz prosím Vyplňte před vstupem na horu Karmel. Nebo i po vstupu. Ale na vlastní nebezpečí! :D

Závěrečná poznámka: 

Díky za krásné stoslůvky. Buďte zdrávi! :)

Komentáře

Obrázek uživatele Aplír

Milá Lee,
mám obrovskou radost, že ses letos v samém závěru překvapivě objevila a ještě s výběrem z mého oblíbeného fandomu. Moc děkuju za zařazení do něj. I když jsme ochuzeni o Tvoje stoslůvky, jsem ráda, že jsi četla. Stýskalo se mi letos po Tobě, ale i po Faobovi, Kumiko a Krakenovi. Pozdravuj je, prosím, i další identity ve Vaší rodině. :)

Obrázek uživatele Lee

Milá Aplír,
děkuju moc, nějak jsem neměla to srdce tenhle výběr vynechat. :) Četla jsem popravdě jenom biblické stoslůvky pro účel výběru, ale ty jsem si zato užila. I mně se stýská po laskavých čtenářích, jakos byla Ty. :) Pozdravy s chutí vyřídím. Měj se krásně!

Obrázek uživatele Danae

Mám radost ze setkání s tebou i z tvého výběru! A moc děkuju za zařazení!
Obrázek uživatele Lee

Nápodobně. :) Tvůj David mě zouplna dojal, takže místo ve výběru měl zaručeno. ;)

Obrázek uživatele HCHO

Krásný výběr, díky Lee :)
Pokoušela jsem se taky o nějaké výběry (když už jsem nebyla schopná moc psát), ale asi to do konce května nestihnu taky...

Obrázek uživatele Lee

Ó, děkuji! :) Ono je to žrout času, no, já mám to štěstí, že už ho mám tak hezky přímočaře žánrově vyprofilovaný, takže to jde snáze. Přeji hodně sil, ať už je to cokoli, co Tě vytěžuje.

Obrázek uživatele Hippopotamie

Lee, moc mne těší, že tě tu zase vidím! Tvoje drabblata mi scházela. Máš-li nějakou jinou stránku, kam píšeš, dej na ni prosím odkaz.
A díky moc za nečekané zařazení, udělala mi velikou radost. Letos jsem totiž nebyla schopna nic pořádného vymyslet, první polovinu dubna jsem měla šíleně pracovní (dokončování knihy) a druhou naopak zcela prázdninovou (pěší putování s přáteli), takže jsem DMD hodně zanedbávala ...

Obrázek uživatele Lee

Tak hlavně že jsi neopomenula přispět do tohoto fandomu, jsi v něm totiž Boží! :) Jinak momentálně nepíšu vůbec, no, ale třeba se po státnicích trochu pochlapím. :D Každopádně díky moc za zájem, to mi lichotí. :)

Obrázek uživatele Aplír

Lee, přeju úspěšné složení státnic. :-)

Obrázek uživatele Lee

:) Děkuju!

Obrázek uživatele Evangelista biolog

S ročním zpožděním jsem objevila tenhle výběr. Děkuju moc za zařazení, opravdu si toho vážím. Chybíš mi tady, ale tohle neočekáváné zjevení ve formě výběru mě moc potěšilo. Přece jen není všem dnům konec..

-A A +A