Za větrem a mosty

Obrázek uživatele Smrtijedka
Fandom: 
Úvodní poznámka: 

Vzpomínám na svou poslední návštěvu jednoho ze svých nejoblíbenějších míst (zkombinovanou trošku s předchozími, protože posledně taková kosa nebyla). Nechám vás hádat, kde to je, ale asi to poznáte rychle ;). Bonus, pokud dáte mosty.

Drabble: 

Krátkou procházkou se dostáváme k pevnosti, řece a prvnímu mostu, tomu nejlepšímu, neb je rozkládací. Fučí vítr, protože nám je zjevně málo zima. Pokračujeme doprava kolem skleněné radnice a dál k otevřené nákupní galerii. V řece naproti ní trvale kotví nebezpečně vyhlížející válečná loď, v galerii jakási umělecká odpověď na ni. Dáváme si bagel a pokračujeme v cestě na vyhlášený zeleninový trh. V honbě za zážitky konzumuji příliš lanýžového oleje. Vyčítám si to celý den, tu chuť nepřebije ani masala. Jdeme přes most, fučí. Po okružním škobrtání na druhém břehu jdeme přes třetí most. Fučí. A stejně si to užíváme!

Komentáře

Obrázek uživatele Faob

Nepoznal jsem, ale to fičení by mi mělo napovědět... (Netipuji, abych se neztrapnil!) Velmi cestopisné, příliv dojmů, ten, který je největší, uzurpuje pozornost! (A přesně tak to při cestách chodí, bolí-li mě břicho, neocením vyhlídky...) Parádní drabble!

Obrázek uživatele Smrtijedka

Děkuju, všechno je autentické :).
Jde o Londýn.

Tak to je gól, tenhle most mě vůbec nenapadl.

Nepoznávám, ale je to moc dobré.

Obrázek uživatele Smrtijedka

Děkuju :). Řešení jsem zanechala v komentáři výše.

Obrázek uživatele Aries

Taky nevím, ale popis velmi povedený

Obrázek uživatele Smrtijedka

Děkuju :).

-A A +A