Spolek vám děkuje! + datum pikniku

Obrázek uživatele sos

Milé účastnice a milí účastníci DMD, uvítaly jsme vás jako prosté sosačky, ale na konci dubna vám děkujeme za jako epesní zapsaný Spolek pro osvětu spisovatelů , protože duben je měsíc zázraků :D

Ze srdce děkujeme všem autorkám a autorům, nováčkům i mazákům za vytrvalou kreativitu, vzájemnou inspiraci a skvělou atmosféru letošního DMD!
Nifredil a KaTužce patří vřelý dík, že s chutí vybraly, skvěle seřadily a vytrvale sázely jedno téma za druhým včetně várky hustých bonusů! Díky, že jste v tom stále s námi, i když s každým rokem je váš život pestřejší, plnější a náročnější!
Kontrolorky a kontroloři, díky, že jste nás velmi pečlivě četli a nic vám neuniklo! Vy děláte challenge opravdovou výzvou! Děkujeme vám jmenovitě (a zas jednou tradičně abecedně): Arengo, Aries, Birute, Carmen, Danae, ef77, Esti Vero, Chrudoši Brkoslave Štýřický, Keneu, Lady Peahen, mamute, mila_JJ, Owsi, Profesore, Regi, Ryo, Smrtijedko a Toro!

Něco organizace: Během několika dní bude DMD dobodováno. Zkontrolujte si prosím, zda jste za všechna svá drabble dostali zasloužený bod, chybička se může vloudit. Případné nesrovnalosti nám prosím oznamte na sos.hp.ff@gmail.com do 15. 5. 2024. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

Pražský DMD piknik se bude konat v sobotu 22. 6. od 14:00 v Letenských sadech. Podrobnosti zveřejníme v několika dnech, ale datum raději sdělujeme již teď, abyste si je zapsali do diářů. Moc se omlouváme všem, kterým nevyhovuje, snad aspoň piknik pozdějším datem vyjde vstříc těm, kteří tradičně nemohou dříve.

Během dneška se zde objeví články, do kterých můžete vkládat své květnové výběry, a během několika dní také článek, ve kterém vám trochu blíže představíme spolek a s bušícím srdcem poprvé požádáme o dar na provoz (který bude následně odečitatelný z daní)!

Přejeme vám krásný květen plný příjemného čtení a sestavování výběrů!

Komentáře

Obrázek uživatele Rya

Díky! A na piknik můžu, jupí! :)

Obrázek uživatele Aries

Díky za všechno!

Obrázek uživatele mila_jj

Duben je fakt měsíc zázraků. :)
Klobouk dolů, dámy, nad úředním šimlem jste slavně zvítězily! Gratuluji!
Nebojte, otevřeme srdce i peněženky, doufám, že nemluvím jen za sebe. :)

Jinak - piknik bude rovnou i výroční členská schůze? :)

Děkuji všem za krásný duben, 3x sláva organizátorkám, sláva čtenářům, autorům a komentátorům.

Obrázek uživatele Gwendolína

Uáááa, ten jeden jediný červnový víkend, kdy má Owes odpolední. :D

Obrázek uživatele Regi

Tak zase nic. :-( Regi by sice ráda jela na piknik, ale Ježibaba Perníková má domluvenou práci.

Obrázek uživatele Tora

V ten termín jsem na dovolené, takže bohužel. Ale přeji vám krásné počasí, pohodu (ta určitě bude) a vůbec hezké setkání. Díky za DMD, byla to zase jízda. A Spolku zdar!

Obrázek uživatele neviathiel

Zrovna tenhle den se mi vdává kamarádka, takže se pokusím na chvíli odběhnout (předávání bývá obvykle kolem tří?), spousta z vás jsem roky neviděla...

Obrázek uživatele mamut

Díky a hodně štěstí novému Spolku pro osvětu spisovatelů :D
Těším se na piknik, těším se na duben 2025 :D

Obrázek uživatele Terda

Díky za všechno! A piknik by měl klapnout!

Obrázek uživatele Arenga

Díky moc za všechno. Jsem si říkala, že bych letos snad na žen piknik konečně už jela, ale tak bohužel zase nic, ten víkend je v Opavě Slunovrat...

Obrázek uživatele TQ-PoN

Super práce a krásný webovky.

byla to jízda!

Obrázek uživatele TQ-PoN

my starý vojny s Morpim máme piknik v diářích a plánujeme se tedy zúčastnit.

Obrázek uživatele Renard

Díky za událost. Bylo to fajn. Bohužel na piknik nedorazím, jsem na historické akci :) Snad příště.

Obrázek uživatele Lejdynka

Ještě se tradičně dělá nebo dělal brněnský piknik ;)

Obrázek uživatele Apatyka

Děkuji spolku za bezva duben :)
Piknik si píšu a aktivně si tam nebudu nic dávat – tak pokud nepřijde zásah shůry, měla bych dorazit :)

Obrázek uživatele Saphira

Díky a gratuluji! A termín pikniku vyhovuje, tak snad nebude i nadále nic bránit mé účasti :)

Obrázek uživatele Eillen

Datum zapsané v diáři. O tom zda to klapne rozhodne zkouškové a zdravotní stav (i když u toho už doufám, že bude v pohodě).

Nojo, tak to asi nepůjde. Letos v červnu se mi vlastně nehodí asi žádná sobota, maximálně na začátku.

Obrázek uživatele Chrudoš Brkoslav Štýřický

Budu se snažit naplánovat služby tak, abych mohl dorazit. A jak už psali předdiskutéři, Spolku zdar!

Obrázek uživatele strigga

Moc díky za letošní ročník, byl hrozně fajn. Opět sice, už asi pátý rok v řadě, nemám tu slavnou třicítku, nápady mám pocit lovím už ani ne z paty, ale odněkud z hlubokého podzemí, ale psalo se mi paradoxně nejlíp asi tak od roku 2016, takže za mě super. :D A přišlo mi, že tu letos byla moc fajn a pohodová atmosféra (to je vždycky, to jen že loňský ročník mi utkvěl jako chvílema napjatej), a nevznikly žádný větší rozepře ani u toho jednoho ošklivýho tématu. Trochu mi chyběly takový ty stmelovací a morál pozvedající prvky typu povzbudivá povídání, sdílení hudby, receptů, kilometrů apod. :D ale naprosto chápu, že na tyhle věci nezývá čas a energie, sama s nimi bojuju rok od roku víc a víc. Každopádně kdybyste příští rok něco takového plánovaly a potřebovaly s tím pomoct, tak se ráda hlásím :-)
Spolku přeju vše nejlepší, ať žije a vzkvétá! Rádi ho podpoříme. <3

Obrázek uživatele Aveva

Na morál pozvedající prvky fakt nějak nemáme energii a čas, ale hlavně si myslím nám nějak došly nápady, aby to nebylo furt to samý. Takže s potěšením kvituju, že se hlásíš jako dobrovolník a do příštího roku něco vymyslíš ;o)

Mně přišlo nápadné, že letos vůbec nefungovalo diskusní fórum. Od loňska už se tam nic objevilo, nerozjela se ani taková ta témata jako Přiznej se! Možná teď ještě nějaká ta ohlédnutí, na to tam taky máme téma. Taky se mi líbily svého času výzvy ke komentování, ale jen pokud to neznamenalo výslovně náhodný výběr jako pátá věc odspoda.

Obrázek uživatele neviathiel

Proto nevznikly kilometry, ty se domlouvaly co vím na diskuzi, pokud měla Strigga na mysli Endomondo challenge

Obrázek uživatele TQ-PoN

ani 2022 jsem si toho nevšiml

Obrázek uživatele strigga

Jestli dokážu vymyslet něco originálního, to úplně nevím, poslední dobou jsem ráda, když vymyslím, co bude k obědu :D ale měla jsem povzbudivý povídání ráda, na mě to fakt fungovalo, vždycky mě to nakoplo. Zkusím se nad něčím zamyslet.

Obrázek uživatele Evangelista biolog

Gratuluju a děkuju! Letos se, bohužel, bude muset piknik obejít beze mě, mrzí mě to, ale kamarádi mají v sobotu svatbu (v Domašově, což ani trochu není v dojezdové vzdálenosti :D). Tak třeba v Brně? Nebo příští rok? Určitě ale za rok tady na DMD ;)

Obrázek uživatele Owlicious

Gratuluju Spolku k úspěšnému vstupu do existence!
A moc se těším, že vás po letech zase uvidím na pikniku :)

-A A +A