Autorův výběr 2017

Obrázek uživatele sos

Do tohoto tématu může každý autor, který se účastnil DMD 2017 (a který bude samozřejmě chtít), znovu vložit jedno jediné drabble, ke kterému má nejsilnější citový vztah, o kterém si myslí, že se mu opravdu povedlo, a které třeba čtenáři napoprvé nedocenili... zkrátka které by vážně stálo za to si připomenout. Může k němu připojit i poznámku, proč vybral právě toto atd.
Jednak tak bude učiněno zadost naší přirozené sebepropagační touze a jednak by mohl vzniknout seznam opravdových skvostů, pojatý zase trošku z jiné strany :)

K drabble prosím připište do poznámky i téma, na které bylo napsáno.
Kromě fandomu daného drabblete připojte také za čárku fandom Autorův výběr 2017.

Za nápad na tento výběr patří věčný dík Rebelce, která nás do něj uvrtala v roce 2012.

Platné do: 
31. 5. 2017

Komentáře

Milí autoři, hlásím, že za nás konečně dobodováno. Kdybyste měli nějaké připomínky k bodování (chybí vám bod, máte bod navíc?), dejte nám vědět co nejdříve.

N+K

Hurá a děkujeme za usílí!

Úžasný!
Děkujeme!

Obrázek uživatele ReiNatus

Mně prosím chybí bod za téma k 15. 4. Ale možná že to drabble bylo offtopic, to se klidně může stát. Eh, doufám, že teď pláču na správném místě :)

Obrázek uživatele Aveva

Pošli to holkám radši i na mail (drabble.sos@gmail.com) spolu s odkazem na příslušné drabble. Nejsem si jistá, jak často tady kontrolují komentáře :o)

Obrázek uživatele ReiNatus

Dík :)

Pláčeš jednoznačně na špatném hrobě, pokud chceš bod (viz FAQ) :) Stížnosti vždy i na mail. Tady je budeme ignorovat, i kdybychom si jich náhodou všimli:)
-A A +A