Dozvuky pikniku a předávání odměn

Obrázek uživatele sos

Milí účastníci pikniku, děkujeme vám za báječný piknik plný překvapení, odvahy a dobrodružství!

Kdo jiný než vy by se dobře bavil i pod zataženou oblohou, hrdinně deštníky chránil jídlo místo sebe sama, a nakonec ustupoval před nepřízní živlů do čajovny tak spořádaně, že po nás na louce nezůstal ani papírek?
Žereme vás, obdivujeme vás, už teď se na vás zase těšíme!

Zvláštní ocenění patří všem účastníkům DMD, kteří mezi nás zavítali odvážně úplně poprvé, mamut, která nás obdařila úžasným kachničkovým dortem, a Zuzce, která nám předjednala azyl v čajovně A Maze.

První fotodokumentaci si můžete prohlédnout na našem facebooku. Máte-li nějaké fotografie, neváhejte se o ně podělit! Buď můžete odkaz hodit přímo sem do komentářů, nebo nám jej poslat na mail sos.hp.ff at gmail.com.

Je nám líto, že někteří z vás se pikniku zúčastnit nemohli, a uděláme vše pro to, aby se k vám dostaly alespoň vaše odměny. Stav předávání odměn si můžete prohlédnout v této tabulce.
Vám, co jste označeni červeně, pošleme během tohoto týdne mail, abychom se domluvili na předání. Na detailech se domluvíme také s těmi, kdo jako místo předání označili FF v Chotěboři. U těch, co jsou označeni modře, počítáme s tím, že si odměnu předáme podle domluvy; jestliže se něco změní, pošlete nám prosím mail.

Ještě jednou díky za krásný duben, květen i červen! Těšíme se na vaše Bingo i dobročinné povídky, a než se nadějeme, bude tu Vánoční nadílka a po ní... DMD 2016!

Komentáře

Tak koukám na ty fotky. Všichni vypadáte pořád báječně a Ave má naprosto úža šaty!

Obrázek uživatele Danae

Ty šaty mě taky nadchly - a zapomněla jsem to Ave říct! Ave, máš krásný šaty!

Ave celá rozkvetla.

Obrázek uživatele Peggy Tail

Děkuji za hezké přijetí :)

Obrázek uživatele Danae

Bylo super, že jsi přišla :)
Obrázek uživatele mila_jj

Milá Smrtijedko, Io a ostatní, kdo jste se na složitém doručení podíleli, díky za doručení odměn.
Milé organizátorky, děkuji za krásné odměny, moc mne potěšily. Těším se na další ročník.

Obrázek uživatele sos

Máme radost, že se odměny líbí, a také se těšíme :)
-A A +A